Ilmoittautuminen

Koulutuksen tiedot

Työturvallisuuskorttikurssi 98 €/ henkilö + alv 24 % (121,52 € sis. alv 24 %). Peruskurssi (7 oppituntia + tentti), joka ei ole kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin sekä lounaan ja kahvitukset.

Kortit postitetaan/toimitetaan jos kurssimaksu on maksettu. Koulutuksesta saa tarvittaessa väliaikaisen todistuksen (kuukauden voimassa). Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Emme peru kursseja vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli haluaa mahdollisuuden mobiilikorttiin, niin ilmoittaudu henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella.

Kurssipaikan edessä on parkkipaikkoja (ABC aseman palvelutiskiltä parkkiluvan koko koulutuksen ajaksi). Muista saapua ajoissa. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Peru kurssille osallistuminen matalalla kynnyksellä ilman kustannuksia, jos tunnet itsesi kipeäksi.
Kouluttaja Henry Aunio, puh. 0440 911 006.

Osallistujat
Järjestys
Laskutustiedot
Kortin/todistusten toimitusosoite
Esim. Ruoka-aineallergiat yms. Vieraskielisistä oppimateriaaleista ja kokeista pitää ilmoittaa lisätiedoissa. Opetuskielenä on suomi ja edellytämme riittävää suullista suomen kielen taitoa.