Turvallisuuskoulutukset

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla. Voit ilmoittautua avoimeen koulutukseen tai tilata koulutuksen omalle ryhmällesi. Nosturikoulutukset järjestetään tilausryhmäkohtaisesti. Matkakorvauksia ei veloiteta kyseisten kaupunkien lähialueilla.

Trukkikortti - perehdytämme osallistujat trukin turvalliseen käyttöön. Ota yhteyttä!

Trukkikortti

Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat trukin turvalliseen käyttöön. Logmillin ammattitaitoisesti ja pitkällä kokemuksella järjestetyt koulutukset tekevät trukkikortin hankkimisesta helppoa ja miellyttävää!

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti

Järjestämme edullista työturvallisuuskorttikoulutusta. Koulutuksiemme ilmapiiri on rento, mutta asiallinen ja ammattitaitoinen.

Tulityökortti tulityötä tekeville työntekijöille - ota yhteyttä!

Tulityökortti

Tarvitsetko tulityökortin? Järjestämme edullista ja tehokkaita tulityökorttikoulutuksia. Hintamme tulityökorttikoulutukselle on 103 €/ hlö + alv. Yritykset voivat tilata myös tilausryhmän.

Nosturin käyttäjäkoulutus

Nosturin käyttäjäkoulutus

Järjestämme teollisuusnosturin käyttäjäkoulutuksia (mm. radio-ohjattu nosturi), joissa perehdytään nostureiden lisäksi nostoapuvälineisiin sekä turvalliseen nostotyöhön.

Henkilönostinkoulutus

Henkilönostinkoulutus

Henkilönostimen käyttö- ja turvallisuuskoulutuksen tavoitteena on kouluttaa käyttäjät tuntemaan henkilönostimen ominaisuudet sekä niiden turvallinen käyttö.<